Музиката на Адел помага на Кристен Стюарт

Кристен Стюарт споделя, че музиката на певицата Адел много й помага да се концентрира върху ролята й в новия филм, в който ще участва, "Snow White and the Huntsman". Чрез песните актрисата успява по-добре да използва своето въображение о

2011-11-12 17:17:58
Музиката на Адел помага на Кристен Стюарт
Кристен Стюарт споделя, че музиката на певицата Адел много й помага да се концентрира върху ролята й в новия филм, в който ще участва, "Snow White and the Huntsman".

Чрез песните актрисата успява по-добре да използва своето въображение особено за сцените с битки, който трябва да изиграе. Тя казва, че двете песни на Адел, "Rolling in the Deep" and "Someone Like You" доста я предразполагат да успее да подреди всичко в главата си и да бъде готова за снимките на филма.

"За мен Адел е невероятна. Толкова много ми въздейства и ме кара да се чувствам страхотно. Песните й ми помагат да се концентрирам и ме вдъхновяват да направя героинята си и сцените във филма още по-добри."- казва Кристен Стюарт.

Премиерата на филма "Snow White and the Huntsman" в САЩ ще бъде през юни месец следващата година, което значи, че през есента най-вероятно ще стигне и до България. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия